U bent hier: Contact > Referenties
To the English website U bent op Nederlandse website

Referenties van klanten


"Ik ben uiterst tevreden over de dienst die u heeft geleverd. Contact per mail verliep erg vlot. Ook over de service die u in persoon hebt geleverd, ben ik tevreden. Aan uw gastvrijheid en de informatie die u mij heeft verschaft, is uw liefde voor het vak duidelijk te merken. Indien de behoefte voor een nieuwe hoge hoed weer bij mij opkomt, kunt u erop rekenen dat u mijn eerste keus zal zijn."
Kenneth Tan


"Met zowel het maken van films als het maken van schilderijen wil ik iets goed kunnen vertellen. In beide gevallen begin ik, na het maken van het verhaal of scenario, met de casting van de spelers, het uitwerken van de karakters en het starten van een pré productie. In die pré productie zit o.a. het uitdenken, tekenen en laten maken van kostuums. Dat wordt zowel voor schilderijen series als voor film gedaan. Mijn vaste kostuumontwerpster, Léanne van Deurzen van kostuumatelier Coupe de Theatre, ontwierp de kostuums voor de spelers in de schilderijenserie 'Par-Ys'.

Galeriehouder Arian van der Hoeven van Très Art in gesprek met kunstenaar Roeland van der Kley met op de achtergrond de eerste twee schilderijen van de serie Par-Ys.Voor de circusdirecteur hadden we een specifieke hoge hoed in gedachten. En die konden we zo snel niet vinden. Op internet worden wel hoge hoeden aangeboden maar je moet dan maar zien of die van redelijke kwaliteit zijn en of die de juiste maat hebben.

[ Op de foto: galeriehouder Arian van der Hoeven van Très Art in gesprek met kunstenaar Roeland van der Kley (rechts) met op de achtergrond de eerste twee schilderijen van de serie Par-Ys. ]

Via Marktplaats kwam ik in contact met Ton Meeuwis. Ton heeft een heel scala aan hoeden en wat nog belangrijker voor me was was de kennis die hij heeft van zowel de geschiedenis als van de vakkennis op dat gebied. Binnen de tijd van een kop koffie vond ik de perfecte hoed in exact de juiste maat voor Kees Wouters die de rol van de directeur voor zijn rekening neemt. Keurig in een bijbehorende doos en met een speciaal soort spons om de hoed goed te kunnen onderhouden. Van Ton leerde ik hoe een hoed gedragen moest worden en hoe je zo'n prachtig ding diende te onderhouden. Al die informatie was voor mij van cruciaal belang om de directeur nog overtuigender neer te kunnen zetten in olieverf op doek. Voor al de genen die een ècht goede en mooie hoge hoed nodig hebben voor fotografie, film of schilderkunst kan ik Ton aanraden. Je zit meteen op het enige juiste adres. Chapeau voor Ton."
Roeland van der Kley


"Wij werken nu al een paar jaar met vrucht samen. Uw professioneel advies, snelle service en eerlijke handelspraktijk boezemen mij vertrouwen in, waardoor ik al te graag opnieuw even kom snuisteren naar wat u in de aanbieding heeft.
De kleren maken de man, maar de hoeden de gentlemen. "Because style is a form of communication".
Ruben Cottenjé de Dauphin, Brugge, België


"Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het werk. Het duurde wat langer maar dat was geen probleem. Een hoed van 100 jaar mag ook even langer in reparatie zijn. De verzending was perfect."
Woningstichting St. Joseph Almelo, de heer A.G. Engbers, clustermanager Technisch Beheer


"Heel erg bedankt, Ton. Je bent een geweldige zakenman en ik zal je bij iedereen aanbevelen!"
Frans Bitter


[ Website: A Vida Boa ]